Circuit Riviera Antalya and Zbor cu Balonul in Pamukkale

Locatie: Turcia din Europa
de la 269 EUR Europa 8 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «
Orase Vizitate: Antalya,

Ziua 1. Bucure`(tm)ti - Antalya
Check-in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinaţia Antalya. Transfer şi cazare la hotel de 4* în zona Antalya.
Ziua 2. Antalya
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelul si cocktail de bun-venit. Prezentarea facilităților hotelului si a programului pentru întreaga săptămână. După-amiaza, tur panoramic în zona Antalya. Seara, cazare la hotel de 4-5*în zona Antalya.
Ziua 3. Antalya - Laodicea - Pamukale
Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint si se poate achiziționa un suvenir de vacanță. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, păduri de conifer. Pe traseu se vizită orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orase ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al crestinătății, cât si centru economic si comercial, jucând un rol semnificativ în perioada romană datorită industriei farmaceutice si a băncilor dezvoltate aici*. Seara, cazare la hotel termal de 4-5* din zona Pamukkale/Denizli.
Ziua 4. Pamukkale - Aphrodisias
Mic dejun. Se viziteaza Pamukkale cu terasele de calcar si spectaculosul oras Aphrodisias, oras antic renumit pentru sculpturile în marmură si cel mai bine conservat stadion din zona mediterană, unde se pot admira teatrul antic Odeonul, ruinele templului zeitei Afrodita. Seara retur si cazare la hotel termal în zona Pamukkale.
Ziua 5. Denizli - Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya, considerată „perla" rivierei turcesti. Se călătoreste printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare. În Antalya se vizitează: Orasul Vechi, Poarta lui Hadrian si portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii, apreciat în rândul turistilor pentru calitatea produselor locale si a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel în zona Antalya.
Ziua 6. Antalya - Perge & Aspendos* - 69 €/pers
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Perge şi Aspendos*. Se vizitează partea veche a orasului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis. Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.
Ziua 7. Antalya - Croaziera Manavgat* 39€/pers
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau croaziera pe raul Mnavgat cu pranz inclus. Cazare la hotel în zona Antalya.
Ziua 8. Antalya - Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si îmbarcare cu destinația Bucuresti Otopeni.

Durata: 8 zile   |   Transport: Avion   |   Exprimare pret: circuit/pers
Plecari Camera dubla
15.Oct.2021
22.Oct.2021
29.Oct.2021
299 EUR
05.Nov.2021
12.Nov.2021
279 EUR
19.Nov.2021
26.Nov.2021
269 EUR

Orase plecare:

Bucuresti /
Servicii incluse: Servicii neincluse:
Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Antalya - Bucuresti
- Taxe de aeoroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
- Mic Dejun
- Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
- Asistență turistică în limba română
- Zbor cu balonul in Pamukkale (zbor aproximativ 45 minute) *programat pentru ziua 4- zbor de dimineata in functie de conditiile meteo.
Servicii neincluse în preț:
- Asigurare medicală
- Asigurare storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Taxe de stațiune
Servicii opționale neincluse în preț:
- Pachet Premium Demipensiune (7 cine), vizita si taxa de intrare în Laodicea si Afrodisias, taxe de oras/ stațiune, 1 pranz in Pamukkale, spectacol cu Dervisii Rotitori aprox 40min: 169 €/pers.
- Excursie optionala Perge and Aspendos - 69 €/pers

Rezerva acum online